Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη B’ περιόδου 2016 στην περιοχή ευθύνης της Π.Ε. Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής

      Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Προκήρυξη εξετάσεων για την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη B’ περιόδου 2016 στην περιοχή ευθύνης της Π.Ε. Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής

Προκηρύσσουμε εξετάσεις για την την απόκτηση Πτυχίου Ραδιοερασιτέχνη (Κατηγορίας 1 & Κατηγορίας Εισαγωγικού Επιπέδου), B’ περιόδου 2016, στην περιοχή ευθύνης της Περιφερειάκης Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου 2016 με ώρα ενάρξεως 10:30 π.μ. Δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν οι πολίτες Κράτους Μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού χώρου και οι πολίτες άλλων χωρών που διαθέτουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα.

Επίσης κατά την ημέρα υποβολής της αίτησης συμμετοχής τους στις εξετάσεις πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας τους και να έχουν αποδεικτικό αποφοίτησης από δημοτικό σχολείο.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στην αίθουσα εξετάσεων υποψηφίων οδηγών της Δ/νσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής (Β. Λάσκου και Διογένους Ελευσίνα).

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην Δ/νση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής , εφόσον η διεύθυνση μόνιμης κατοικίας τους εντάσσεται στην περιοχή ευθύνης της υπηρεσίας μας, μέχρι την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου 2016.

Ακολουθεί το αρχείο της Απόφασης.

File File size Last modified
Download this file (161101_radio_B_DA.pdf)ΑΠΟΦΑΣΗ 133 kB 2016-11-01 14:28